Sistema d'Emergències Mèdiques de Catalunya

Un xoc frontal a Lleida deixa una dona morta i un menor en estat crític

Aquest tràgic incident eleva a 36 el nombre de víctimes mortals a les carreteres catalanes des de començament de l'any

Un altre desafortunat succés ha colpejat les carreteres de Catalunya, i s'ha cobrat la vida d'una dona en un impactant xoc frontal al punt quilomètric 457 de la carretera interurbana N-II a Lleida, un punt proper al restaurant Carballeira.

La fatídica escena es va desenvolupar dissabte a la nit, quan els Mossos d'Esquadra van rebre l'alerta de l'accident a les 18.22 hores.

Diversos equips de la policia catalana, juntament amb quatre unitats dels Bombers de la Generalitat i cinc unitats, incloent-hi dos helicòpters medicalitzats i l'equip de suport psicològic del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), es van desplaçar al lloc.

En arribar, els serveis d'emergència es van trobar amb dos vehicles que havien xocat frontalment, resultant en la tràgica pèrdua de la conductora d'un d'ells, una dona de 39 anys identificada com a AAR, resident d'Alcarràs (Lleida) i doctora al Hospital Arnau de Vilanova.

A més, dos menors que hi viatjaven van resultar ferits, un en estat crític i un altre amb lesions menys greus, i tots dos van ser traslladats a l'Hospital Vall d'Hebron de Barcelona.

Els ocupants de l'altre automòbil involucrat van patir ferides de menor gravetat i van ser portats a l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida, segons informació proporcionada pel Servei Català de Trànsit. Els dos homes eren de nacionalitat romanesa i les primeres investigacions policials apunten que podrien haver estat sota els efectes de l'alcohol.

Aquest tràgic incident eleva a 36 el nombre de víctimes mortals a les carreteres catalanes des de començament de l'any 2024. Pel que fa a Lleida, ja han mort set persones a les carreteres lleidatanes a causa d'accidents de trànsit.

L'accident va obligar al tancament temporal de la carretera N-II a les dues direccions, facilitant així les tasques dels serveis d'emergència.

La via va estar tancada fins a les 22.10 hores, moment en què es va restablir la circulació.

Amb aquesta nova víctima mortal, se suma un altre nom a la llista de tragèdies vials a Catalunya, recordant el fatídic succés ocorregut el 29 d'abril passat a Sant Pere de Ribes (Barcelona), quan un passatger va morir després de la sortida de via d'una furgoneta .