El Barça goleja el Getafe (4-0) i dorm segon ia 5 punts del Madrid

Els culers, liderats per Raphinha i João Félix, van demostrar el seu domini al camp i van deixar el Getafe sense oportunitats per reaccionar
|
Diseno sin titulo 4 1600 1067

El FC Barcelona es va imposar aquest dissabte amb un convincent 4-0 al Getafe CF a l'Estadi Olímpic Lluís Companys, en un partit de la jornada 26 de LaLiga EA Sports. Els culers van dominar amb un ritme vertiginós i van capitalitzar les debilitats defensives de l'equip blau.

Des de l'inici, el Getafe va mostrar la seva perillositat amb un xut amb l'esquerra de Mason Greenwood, ben detingut per Marc-André ter Stegen. Tot i això, va ser el Barça qui va colpejar primer amb una rematada de Raphinha que va marxar per sobre del travesser. Tot i els intents del Getafe, la defensa es va veure superada i Raphinha va obrir el marcador al minut 20 amb un precís xut amb l'esquerra.

El conjunt blaugrana va continuar pressionant i va ampliar el seu avantatge a la segona meitat. João Félix va aprofitar una assistència d'Andreas Christensen per marcar el segon gol al minut 53. Poc després, Frenkie De Jong va augmentar la diferència després d'una excel·lent combinació amb Raphinha.

Final del partit

El Getafe va intentar reaccionar amb un xut llunyà de Luis Milla que va acabar estavellant-se al pal. Tot i això, va ser Fermín López qui va segellar la victòria del Barça en el temps de descompte, aprofitant un rebot després d'una rematada de Vitor Roque.

Amb aquest triomf contundent, el Barcelona es col·loca provisionalment a la segona posició de la taula, a cinc punts del líder Reial Madrid. L'equip dirigit per Xavi Hernández va mostrar una millora significativa en el seu joc i continua el seu ascens a la classificació de LaLiga.