Fotomuntatge d'Arkano, Aurah Ruiz, Pedro García Aguado i Marieta a una illa

ENQUESTA | Qui vols que sigui l'expulsat a la Gala 14 de Supervivientes?

Els nominats són Marieta, Arkano, Pedro García Aguado i Aurah Ruiz

Nova gala de Supervivientes amb unes nominacions que van acabar amb sorpresa, ia Catalunya Press tornem a llançar la clàssica enquesta per saber qui serà el proper expulsat.

Després de l'expulsió de Kiko Jiménez, la gala va continuar amb la clàssica prova de líder per decidir qui es deslliura de les nominacions, i en aquesta ocasió es va produir una doble victòria. Tant Miri com Torres van aconseguir aguantar més de 16 minuts a la sínia infernal, temps suficient perquè l'organització els ordenés baixar i els proclamés líder a tots dos.

Després van arribar les nominacions, i els concursants van situar Arkano i Marieta com a nominats del grup. Miri, com a líder, va decidir pujar a la llista Gorka, mentre que Torres va fer el mateix amb Aurah "per descart". Per tant, la llista de nominats seria Marieta, Arkano, Aurah i Gorka, però el basc va fer un gir inesperat i es va salvar.

Com a líder de líders, Gorka tenia l'oportunitat de salvar un concursant d'una nominació, i va decidir fer-ho aquest dijous traient-se ell mateix de la llista de nominats i pujant a Pedro García Aguado.

Finalment, i després del canvi d'última hora, la llista definitiva de nominats és Marieta, Arkano, Aurah Ruiz i Pedro García Aguado. Pots votar a l'enquesta de CatalunyaPress qui vols que sigui l'expulsat:

Repesca entre Kiko i Blanca

Tal com vam anticipar a Catalunya Press , va ser expulsat un dels pesos pesants del reality a la Gala 13. Kiko Jiménez va ser el concursant que va tenir menys vots i, per tant, va ser expulsat de la Palapa. El Novio de Sofia Suescun no ha pogut aguantar el desgast de les últimes setmanes després d'incendiar el concurs diverses vegades i ser acusat de rebre instruccions de l'organització per generar trames.

Després de la salvació de Gorka Ibarguren dimarts, la gala d'aquest dijous va començar amb la salvació d'Aurah Ruiz, i va deixar els dos amics inseparables, Kiko i Marieta, amb un peu fora del concurs. Finalment l'audiència va decidir que l'expulsat sigui l'andalús, deixant l'exconcursant de 'La Isla de las Tentaciones' totalment desconsolada. El plor de Marieta va ser possiblement el més punyent de l'edició, deixant clar que l'amistat entre tots dos ha estat molt real.

L'organització va enviar Kiko Jiménez a l'illa on es troba Blanca Manchón per explicar-li que no havia estat expulsat definitivament, i que se sotmetrà a una votació amb la windsurfista per saber qui es converteix en l'últim repescat de l'edició - en substitució d'Ángel Crist-. La notícia no va ser rebuda amb gaire entusiasme per Kiko Jiménez, que ja és coneixedor que l'audiència no ha aprovat el joc i, per tant, podria no tornar amb la mateixa energia al concurs. El Novio de Sofia Suescun s'ha dedicat a remoure el vesper per donar contingut, i pot ser complicada tornar al concurs sent conscient que els espectadors no han empatitzat amb el seu paper.

A continuació, pots votar a l'enquesta de Catalunya Press qui vols que sigui el repescat entre Kiko Jiménez i Blanca Manchón: