Isabel Díaz Ayuso intervenint a l'Assemblea de Madrid

Ayuso recupera el 'm'agrada la fruita' per contestar el president Pedro Sánchez

L'escàndol Ábalos ha fet que es torni a esmentar el cas del germà de la presidenta de la comunitat de Madrid i aquesta no s'ha mossegat la llengua davant de les declaracions des del Marroc de president, Pedro Sánchez

Isabel Díaz Ayuso ha entrat 'sense pèls a la llengua' i ha contestat amb la seva cèlebre frase 'm'agrada la fruita' que tants rius de tinta va generar al seu dia al president del govern.

Pedro Sánchez va recordar des del Marroc que Núñez Feijóo va precipitar la seva arribada a Madrid després de la defenestració pública de Pablo Casado, el seu predecessor, qui va posar en 'tela de judici' la participació del germà d'Ayuso en la compra de mascaretes durant la pandèmia de la Comunitat de Madrid.

Després de l'agra polèmica que va tocar directament Ayuso i la seva imatge, posteriorment els Jutjats van desestimar el cas no admetent-ho a tràmit.

'M'agrada la fruita' va néixer al Congrés

La seva famosa frase va néixer d'aquest mateix cas però amb un capítol per al record al Congrés dels Diputats quan per al·lusions la va veure pronunciar en imatges els que molts van dir va ser un "fill de puta" dirigit a l'intervinent en aquells moments, el president Pedro Sánchez.

En aquella ocasió, la política del partit popular va sortir al pas de les acusacions afirmant que en realitat havia pronunciat un 'm'agrada la fruita'.

És així com Ayuso dedica sempre que pot aquesta frase al President Sánchez quan la interpel·la sobre el cas del seu germà, arribant fins i tot a regalar cistelles de fruita per Nadal als seus companys de partit.

Els darrers detinguts pel cas Ábalos ja han estat posats en llibertat atès que s'han negat a declarar.

Però aquest cas 'molt médiatico' només acaba de començar atès que la peça de recerca de la UCO sembla tenir moltes ramificacions fins i tot podent arribar els tentacles a destacats polítics de l'esfera de Catalunya.

Ayuso responsabilitza Pedro Sánchez de l'escàndol Ábalos

Des de l'Assemblea de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha responsabilitzat aquest dijous al matí, des de l'Assemblea de Madrid, el president Pedro Sánchez.

Ayuso ha ironitzat sobre la manera d'ascendir al PSOE, que equipara amb la trajectòria de la mà dreta de l'exministre de Transports, José Luis Ábalos. 'Ha anat de porter de discoteca a assessor del ministre, el normal'.

I no s'hi ha quedat: ha apuntat directament el president del Govern com a responsable.

Afegint que si "tot el que passa" a la Comunitat de Madrid és la seva responsabilitat, el mateix passa al Govern, on tot és responsabilitat del president del govern, Pedro Sánchez.

Ayuso també ha recordat casos com el del Tito Berni, principal implicat en una altra trama de corrupció lligada als socialistes per l'anomenat cas Mediador, i ha puntualitzat que aquest és el 'pas habitual' al partit de Sánchez.