Chiara Oliver amb una estrella

Les marques es bolquen amb l'estrena del single de Chiara Oliver (OT2023)

No és la primera vegada que les marques mostren el seu suport cap a la menorquina, ja que desenes van demanar la seva salvació en la nominació contra Lucas

Operación Triunfo 2023 ha posat punt final aquesta setmana, certificant la victòria de Naiara com a guanyadora (o ganadera, segons Chenoa) de l'edició.

Tot i que molts fans estan amb la nostàlgia més present que mai perquè ja no poden veure els seus concursants favorits al directe 24 hores, la realitat és que ara ve la part més entretinguda de totes: la música que llancen els triunfitos.

Aquest divendres 23 de febrer és el torn de Chiara Oliver, que llançarà Mala Costumbre en exclusiva a Amazon Music a partir de les 00:01.

La concursant balear i d'origen anglès ha estat una de les que més fama i acceptació ha guanyat arran de la seva estada a l'acadèmia més famosa del país. Sense anar més lluny, acumula 325.000 seguidors a Instagram, però la seva veritable influència es nota en altres aspectes.

Un és la interacció que les marques tenen amb ella. Fa unes setmanes ja va quedar clar quan estava nominada, ja que els seus fans van arribar a posar un anunci a Times Square de Nova York per aconseguir la seva salvació. Tot i això, no van aconseguir el seu propòsit i va acabar expulsada contra Lucas.

Més enllà d'aquest anunci, desenes de marques també van pujar al carro i van començar a demanar la salvació de la noia de 19 anys. Doncs bé, sembla que la tendència es repeteix, però aquesta vegada en relació amb el single que estrena aquest divendres.

Tothom vol 'Mala Costumbre'

L'expectació pel primer single oficial de Chiara és màxima. Tant és així que moltes marques estan utilitzant les ulleres vermelles que apareixen a la portada de la cançó en alguna de les seves fotos.

Alguns dels exemples són Taco Bell, Women's Secret, Telepizza... o fins i tot plataformes com Movistar Plus+.

El que és clar és que la menorquina és una de les que més futur augura al panorama musical, d'acord amb el suport que està rebent dels seus fans i de les marques que se sumen sense pensar-ho al carro del 'Kikismo o Barbarie'.