Una cursa al Circuit

El CTSC s'encarregarà del dispositiu sanitari del GP de Catalunya de motociclisme

Estarà format per 110 sanitaris i 15 ambulàncies

El Consorci del Transport Sanitari de Catalunya (CTSC) s'encarregarà del servei mèdic esportiu, al Circuit de Barcelona-Catalunya, del Gran Premi Motor Energy de Catalunya de MotoGP, que se celebrarà al traçat de Montmeló (un any més) entre el divendres 24 (amb les primeres tandes d'entrenaments) i el diumenge 26 de maig (quan es disputaran les curses de totes les categories).

Aquest dispositiu destinarà un total de 15 ambulàncies i 110 professionals, garantint així la màxima seguretat i atenció pels participants i el públic assistent. El contracte del servei del Gran Premi es va concedir al moment de l'adjudicació del concurs i és vàlid per un període de dos anys.

Durant la setmana prèvia a les curses, i amb motiu de l'arribada i el muntatge dels equips competidors, el CTSC ha proporcionat una guàrdia clínica de 24 hores.

Així mateix, durant els tres dies en què estigui en marxa la gran competició del motor que es disputa a terra català, es desplegaran 10 ambulàncies SVB equipades amb metge, 2 SVA i 1 SVI.

A més, hi haurà campaments amb ambulàncies dotades de dos tècnics i un DUI complementant el dispositiu a pista, així com un equip mèdic complet a la clínica del circuit, que inclourà traumatòlegs, anestesistes i altres especialistes.

Excel·lència

Amb tot això, el Consorci del Transport Sanitari de Catalunya és una entitat dedicada a oferir serveis essencials de transport sanitari amb una plantilla de treballadors dedicats a complir la missió d'oferir un servei eficient i de qualitat. Durant el primer trimestre del 2024, el CTSC ha col·laborat amb 120 clients únics, incloent-hi entitats destacades com el Girona FC, SAD; Adeslas; Clinsa SAU; Asepeyo; Mútua Universal, Mútua Egarsat i MC Cyclops; entre d'altres.

A més, ha proporcionat o proporciona serveis a 145 ajuntaments de tot el territori català, com el consistori de Figueres, Sant Feliu de Guíxols, Roses, Llançà i l'Escala, entre d'altres.

Totes aquestes col·laboracions demostren la confiança i el reconeixement obtinguts gràcies a la diversitat i qualitat dels serveis oferts pel Consorci del Transport Sanitari de Catalunya, assegurant la presència en diferents sectors i esdeveniments importants.