Un Barça alternatiu no reacciona a temps a Pamplona (4-2)

Els blaugranes van sortir amb rotacions obligades, però un primer temps pèssim i una decisió polèmica arbitral van decantar el partit

|
GYlsAH7XAAAmVyl
Un Barça alternatiu no reacciona a temps a Pamplona (4-2) | FC Barcelona

El FC Barcelona va patir una inesperada derrota davant l'Osasuna en la jornada 8 de LaLiga, amb un resultat de 4-2 a El Sadar. Aquest tropiezo talla la immaculada ratxa de l'equip català, que havia aconseguit set victòries en set partits fins avui. El partit, carregat d'acció i polèmica, va posar de manifest les dificultats que travessa el Barça aquesta temporada.

El partit va començar amb un Osasuna decidit a pressionar des del primer minut. En el minut 18, l'atacant Ante Budimir va obrir el marcador amb un cop de cap després d'un excel·lent centre de Bryan Zaragoza. El Barça, que va presentar diverses rotacions a la seva alineació, va justificar aquestes decisions degut a una plantilla curta per les lesions i en vista de l'important partit de Champions que afrontarà la setmana vinent davant el Young Boys. No obstant això, no va aconseguir adaptar-se a la intensitat del joc local. Deu minuts després, Bryan Zaragoza va augmentar l'avantatge amb un gol que hauria d'haver estat anul·lat per falta prèvia sobre Pau Victor, un pisotó que el VAR no va detectar, deixant l'equip blaugrana en estat de xoc.

El Barcelona va mostrar una imatge molt pobre a la primera meitat, però el retorn del vestuari va portar un canvi significatiu. En el minut 53, Pau Victor, aprofitant un error del porter Sergio Herrera, va aconseguir marcar i retallar distàncies. Eric García va sostenir el centre del camp amb bones defensives i passades, mentre que Jules Koundé va estar molt actiu i sòlid en defensa. Pedri, per la seva banda, va contribuir en ambdues facetes del joc, generant opcions i ajudant en la recuperació de la pilota.

Malgrat que l'equip semblava revifar i hi havia una oportunitat d'igualar el marcador, el partit va donar un gir inesperat en el minut 72. Després d'un contraatac osasunista, l'àrbitre va assenyalar un penal a favor del local per una falta de Sergi Domínguez sobre Budimir, qui no va perdonar des dels onze metres, posant el 3-1 al marcador.

Malgrat els esforços del Barça per tornar al partit, l'Osasuna no es va aturar. En el minut 85, Bretones va robar una pilota a Lamine Yamal a la frontal i es va lluir amb un golàs que semblava sentenciar el partit. No obstant això, en un últim sospir d'esperança, Lamine Yamal es va redimir anotant un espectacular gol a prop de l'esquadra en el minut 89, tot i que no va ser suficient per canviar el destí del partit.