Un exemplar del Cupó Diari del 22 de maig

Centenars de milers d'euros per a Sant Cugat: premi del Cupó Diari de l'ONCE

Marcos Pons va vendre 5 cupons premiats

ONCE ha repartit 175.000 euros a Sant Cugat del Vallès, al sorteig del Cupó Diari, el que té més solera dels que fa l'organització, de dimecres 22 de maig passat.

Marcos Pons, persona amb discapacitat com tots els venedors i venedores de l'ONCE, és qui ha portat la sort a Sant Cugat amb la venda de 5 cupons premiats amb 35.000 euros cadascun. Ho ha fet des del seu Punt de Venda situat al número 12 de la plaça de Pere Sant.

Sant Cugat del Vallès pertany a l'agència de l'ONCE a Terrassa, que presta serveis personalitzats a 542 afiliats i afiliades i té 129 agents venedors dels productes de joc de l'Organització.

El Cupó Diari de l'ONCE posa en joc un premi de 500.000 euros al número més la sèrie, i 49 premis de 35.000 euros a les cinc xifres del número premiat. A més: 450 premis de 250 euros en les quatre primeres xifres i 450 premis més en les quatre últimes; 9.000 premis de 25 euros en el cas de tres darreres o tres primeres; i el mateix per a les dues primeres i últimes (6 euros), i reintegrament de 2 euros a la primera o última xifra del nombre premiat.

Els cupons de l'ONCE es comercialitzen pels 19.000 agents venedors, 2.400 a Catalunya, que integren la xarxa de vendes. Gràcies al Terminal Punt de Venda (TPV) el client pot escollir a l'instant el número que més li agradi. A més, es poden adquirir des de la seva pàgina web i establiments autoritzats.

Els cupons de l'ONCE són part dels productes de loteria social, segura, responsable i solidària de l'Organització que, des del disseny fins a la comercialització, implementa controls per neutralitzar consums descontrolats, prohibeix expressament la venda a menors d'edat o el consum a crèdit, entre altres mesures. L'Organització manté una responsabilitat amb la ciutadania promovent una política de joc responsable amb els sistemes d'avaluació i de seguiment més exigents definits per l'Associació Mundial de Loteries i l'Associació Europea de Loteries.