Un número del Cupó Diari del 7 de maig

La fortuna somriu a l'Hospitalet: premi de 70.000 euros del cupó diari de l'ONCE

Els cupons premiats es van vendre en un centre comercial de la ciutat

L' ONCE ha repartit 70.000 euros a l'Hospitalet de Llobregat, al sorteig del Cupó Diari de dimarts passat 7 de maig.

José Antonio Blanco, persona amb discapacitat com tots els venedors i venedores de l'ONCE, és qui ha portat la sort a l'Hospitalet, des del seu Punt de Venda ubicat a la Zona de Restauració del Centre Comercial Gran Via 2. José Antonio en va vendre dos cupons premiats amb 35.000 euros cadascun a una clienta habitual.

L'Agència de l'ONCE a l'Hospitalet de Llobregat ofereix serveis personalitzats a 615 afiliats i afiliades i compta amb 146 agents venedors dels productes de joc de l'Organització.

El Cupó Diari de l'ONCE posa en joc un premi de 500.000 euros al número més la sèrie, i 49 premis de 35.000 euros a les cinc xifres del número premiat. A més: 450 premis de 250 euros en les quatre primeres xifres i 450 premis més en les quatre últimes; 9.000 premis de 25 euros en el cas de tres darreres o tres primeres; i el mateix per a les dues primeres i últimes (6 euros), i reintegrament de 2 euros a la primera o última xifra del nombre premiat.

Els cupons de l'ONCE es comercialitzen pels 19.000 agents venedors, 2.400 a Catalunya, que integren la xarxa de vendes. Gràcies al Terminal Punt de Venda (TPV) el client pot escollir a l'instant el número que més li agradi. A més, es poden adquirir des de la seva pàgina web i establiments autoritzats.

Els cupons de l'ONCE són part dels productes de loteria social, segura, responsable i solidària de l'Organització que, des del disseny fins a la comercialització, implementa controls per neutralitzar consums descontrolats, prohibeix expressament la venda a menors d'edat o el consum a crèdit, entre altres mesures. L'Organització manté una responsabilitat amb la ciutadania promovent una política de joc responsable amb els sistemes d'avaluació i de seguiment més exigents definits per l'Associació Mundial de Loteries i l'Associació Europea de Loteries.

Setmana de premis

Per tercer dia consecutiu, l'ONCE ha repartit premis als sortejos.

Llegeix les notícies dels dos anteriors.