Els representants del PP, a l'acte d'aquest 9 d'abril

El retret de Dolors Montserrat a PSC, ERC i Junts: ''Volem una Catalunya de primera''

Ho ha dit durant la presentació del lema de precampanya dels populars de cara a les eleccions del 12M

La directora de campanya del Partit Popular català, Dolors Montserrat, ha reivindicat una Catalunya de primera que aglutini tots els ciutadans davant de "la Catalunya de blanc i negre, ancorada al Procés , que representen PSC, ERC i Junts".

Montserrat ha fet aquestes declaracions aquest dimarts 9 d'abril, a l'acte per presentar el lema de precampanya Volem una Catalunya de primera , acompanyada dels membres de la candidatura a les eleccions del proper diumenge 12 de maig, que encapçala Alejandro Fernández a Barcelona. Tot i això, el polític tarragoní no ha pogut assistir al ser a Madrid durant la jornada d'avui.

Per Montserrat, Catalunya fa una dècada que està "paralitzada i en decadència perquè està pagant les conseqüències de la irresponsabilitat dels diferents governs liderats pels partits independentistes, ia sobre ara amb la complicitat del PSC i PSOE".

Així, ha assegurat que volen representar tots els catalans, també "als que volen dir adéu al Procés, a la divisió ia la crispació".

"No som el PSC que, després de les eleccions, tornaran a mentir i trairan els catalans per pactar amb l'independentisme, que amenaça amb un referèndum que significa divisió i ruptura", ha destacat.

També ha assegurat que tampoc no són l'independentisme, a qui ha acusat de pretendre que Catalunya segueixi submergida "en la decadència per mantenir viu el seu negoci polític".

"La independència no porta enlloc"

En aquest sentit, la també eurodiputada del PP ha assegurat que la formació explicarà la veritat. "Volem una Catalunya de primera amb catalans de primera, i Catalunya és una gran terra amb una potència increïble, abandonada per un camí cap a la independència que no porta enlloc", ha subratllat des de Barcelona.

"Catalunya no està condemnada que tot segueixi igual. El dia 12 de maig el podem canviar", ha sostingut Montserrat, que ha defensat la necessitat de tenir una economia, una sanitat, una educació i unes infraestructures de primera categoria.

També ha demanat poder tenir ciutats i pobles "segurs i tranquils, sense okupes", dir prou a la multireincidència, i que de les urnes surti una Generalitat que doni suport als agricultors, entre altres qüestions.