Carmen P. Flores

Foto de autor de Carmen P. Flores
e-mail icon

Llicenciada en Ciències de la Informació per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Màster en comunicació política, comunicació local i altres en Responsabilitat Social Corporativa.

En l'actualitat és directora del Grup Pressdigital (Catalunyapress, Galiciapress, Pressdigital, Vilapress). Ha exercit de Cap de premsa de la Diputació de Barcelona; Responsable de Responsabilitat Social Corporativa del Port de Barcelona; Cap de Gabinet de la Consellera de Salut de la Generalitat de Catalunya amb Marina Geli; Responsable de Comunicació i Relacions Institucionals d'ONCE Catalunya; redactora del Correu Gallec de Santiago de Compostel·la; Cap de Gabinet de l'alcalde de Viladecans, Jaume Montfort; i representant de l'Ajuntament de Viladecans al COB. 

També ha desenvolupat el seu treball en mitjans de comunicació locals: Radio Cornellà, Ràdio Molins. Recorda amb especial afecte el seu pas per Radio Miramar de Barcelona com a redactora d'esports i posteriorment com a cap d'informació econòmica i laboral.

Un metge analitza una radiografia amb lupa
José Luis Ábalos al Congrés dels Diputats